Vertrek - Reisverslag uit Soria, Spanje van Marie Vandendriessche - WaarBenJij.nu Vertrek - Reisverslag uit Soria, Spanje van Marie Vandendriessche - WaarBenJij.nu

Vertrek

Blijf op de hoogte en volg Marie

21 December 2005 | Spanje, Soria

Hola,

Dit wordt mijn laatste bericht voor ik weer naar België vertrek: vandaag heb ik les tot 14u, en om 15u vertrekt mijn bus naar Madrid. (Sarah verklaarde me gek dat ik nog naar de les ga vandaag, zij heeft besloten de hele dag vrijaf de nemen :-)) Mijn vlucht is wel maar morgen (donderdag) om halfnegen 's avonds, maar ik heb morgen geen lessen (de delegés hebben er weer voor gezorgd) en dus ga ik een dagje bij Lieselot blijven in Alcalá (lekker dicht bij de luchthaven ook). Zij heeft, zonder dat we het van elkaar wisten, dezelfde vlucht als mij geboekt.

Gisteren heb ik heel de avond zitten overwegen wat ik nu mee zou nemen of niet: ik neem niet mijn grootste koffer mee (veel te veel sleurwerk aan), maar een kleine die papa en Titi voor me meegebracht hadden in november. De helft van de koffer wordt ingenomen door m'n kleren, de andere helft door cadeautjes! En dan neem ik nog een zware rugzak mee, want jawel, er moet toch wel een beetje gewerkt worden voor het school tijdens de vakantie.

Ik ben blij om naar huis te gaan en iedereen weer te zien, kerstmis bij mijn familie zou ik voor geen geld in de wereld willen missen, maar ik moet toch zeggen dan ik Soria ga missen. Het is hier al twee weken heel koud (getuige het bevroren beeldje in het park), maar elke dag met een stralend blauwe hemel en een schitterende zon. Aan de kou in België zal ik me dus niet moeten aanpassen, aan de regen en de wolken en zo wel...

Ik was, terwijl ik in Alcalá was twee weken geleden, helemaal gefascineerd door de ooievaars die er allemaal bovenop de gebouwen zaten, het zijn zo'n prachtige vogels. Wel, bovenop de campana (klokkentoren) van onze school zitten er nu ook twee ooievaars! Ik geniet van het zicht elke keer dat ik langs de ramen ga.

En zo sluit ik af, mijn volgende verslag zal waarschijnlijk pas in januari verschijnen!

Prettige feestdagen voor iedereen!!

Besos

• 21 December 2005 - 09:54

Lieselot:

Tot strakjes!

Un Beso!

• 21 December 2005 - 10:51

Ellen:

Goede reis jullie allebei!!!

• 21 December 2005 - 11:27

José:

hoi Marie,

Fijn dat je ook naar huis gaat met de feestdagen geniet ervan.Wens ze thuis ook een fijn kerstfeest en goede jaarwisseling en tot mail.

Jose

• 23 December 2005 - 17:47

Karolien:

Tot binnenkort moka! :)

• 24 December 2005 - 07:33

Marja,:

welkom terug in België,Marie, en fijne feestdagen voor jou en je familie!
    Marja