Aankomst en zoektocht
Blijf op de hoogte en volg Marie
04 Oktober 2005 | Spanje, Soria
Hier komt het relaas van de eerste vijf dagen in Soria.
Maandag zijn we aangekomen tegen 6 uur, we waren doodop. De vlucht zelf duurde niet lang, maar dan moesten we nog de metro en de bus nemen in Madrid... enfin, echt doodop waren we. We hebben wel die avond afgesproken met de twee Belgische meisjes die al in Soria waren.
Dinsdag zijn we aan de zoektocht naar een kot begonnen. De drie dagen die daarop volgden waren ontzettend stressig: eerst dachten we een goed appartement gevonden te hebben, maar toen bleek dat de kotbazin niet te vertrouwen was (lang verhaal) en hebben we besloten verder te zoeken.
We hebben gedurende twee dagen naar alle - en dan bedoel ik echt alle - nummers van appartementen gebeld in heel Soria. We hebben alle berichten in het school gebeld, dan alles uit de krant, en toen hebben we zelfs een immobiliënkantoor bezocht. Ik dacht echt dat we niks meer gingen vinden, tot we via de twee andere meisjes een nummer kregen. Het was een apartement dat zij ook bezocht hadden, en er zaten al twee Franse meisjes in. Na drie dagen wanhopig zoeken waren we blij iets te vinden met een degelijke keuken en salon, met wat licht... en we zijn er in getrokken.
Nu moet ik gaan, ik zit in de bib op de pc en krijg maar 15 minuten, maar overmorgen (want dit weekend is het fiesta in Soria en maandag is alles dicht) komt het vervolg.
Zonnige groetjes,
marie